VÄLKOMMEN!

Du har just tagit klivet in till hemsidan som beskriver mitt liv. Som beskriver det jag jobbar med. Det jag brinner för. Låter det tråkigt? Låt oss hoppas att jag övertygar dig om motsatsen. 

En tioåring flicka som lider av flytten från barndomsbyn. Som skriver självmordstankar i egengjorda dagböcker. I den där tioåriga flickan skapas en dröm, en dröm som biter sig fast inuti tills flickan inte längre är en flicka, utan en kvinna. Sjutton år tog det innan drömmen förvandlades till verklighet, för att flickan aldrig slutade hoppas. För att flickan aldrig släppte taget om sin dröm. 

Sedan den där drömmen bet sig fast i min tioåriga kropp så har jag fortsatt drömma och idag kombinerar jag det bästa av tre världar - tre jobb som ger mig energi, inte tömmer mig på den. Klicka dig vidare på rubrikerna i menyn för att ta reda på hemligheterna bakom det jag brinner för.

AKUTELLA TÄVLINGAR
-

KOMMANDE EVENEMANG
-


VEM ÄR JAG?

Ronja Lindberg, mitt namn avslöjas ganska tydligt så det har du nog redan listat ut. Vem är då jag? Hjärnan bakom sidan och personen som faktiskt kombinerar dessa yrken och fortsätter tro på att man ska göra det man drömmer om till verklighet.

Jag närmar mig trettioårskrisen och bor i norra dalarna tillsammans med min familj och ett gäng djur, Närmare bestämt tre katter. Intresset för djur har alltid funnits där och ett hem utan djur skulle nog kännas ganska tomt.
Jag äger ingen egen häst. Däremot är något av de bästa jag vet att skritta genom ett glittrande snötäcke med solens strålar i ansiktet eller galoppera genom sanddynorna med skogens träd som svischar förbi.

Jag är en äkta dalkulla ut i fingerspetsarna även jag själv tycker att min dialekt påminner mer om rikssvenska. Samtidigt kan andra ibland skratta för att mitt dalmål är så tydligt. Jag tror att man får göra en egen uppfattning där. Min man beskriver mig som ambitiös, målinriktad, envis, spontan och snäll. Jag är ganska bekväm av mig och den enda träningen jag tycker är roligt är ridning eller simmning.

När jag inte jobbar så umgås jag såklart mycket med familj och vänner, även om jag aldrig haft för mycket av den sista varan. Sedan kommer stunder då jag kryper upp i soffan under favoritfilten och slösar bort tiden på att se serier eller filmer. Fantasy, kriminalare, komedier eller barnfilmer. (Astrid Lindgren är för alltid min idol!) Egentligen funkar allting utom krigsfilmer eller långdragna drama filmer. Till det smaskar jag gärna på någonting gott, även om jag försöker tänka på vad jag stoppar i mig och kör en LCHF diet för att tappa några kilon trotts min diagnos. 

Förutom det vet jag inte vad man mer kan säga om mig... brunögd, nerbitna naglar och något form av tjockt gyllenbrunt hår. På min dator vilar mottot Because giving up is not an option på en lapp. För att jag alltid ska se den. Hoppas ni fick en klockren bild av lilla mig!

FÖLJ MIN FACEBOOK SIDA

Direktlänk till min facebook sida ovan, blir superglad om ni gillar och följer. Köp min bok till bästa pris genom att klicka dig vidare på författare i menyn. Boka en massagetid hos mig genom att klicka på friskvårdsmassör i menyn. Läs mer om mitt yrke som hälsoentreprenör i menyn och hur du kan förebygga din ohälsa. Kontakta oss enkelt i menyn.